Gece Saçmaları

Hayat, söyleyebildiğiniz cümleler kadarını verir size. Cesaret her zaman kötü değildir, iyi olansa, onun size yaşatabileceği güzel, değişik anlardır.

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey varsa, hayatı ciddiye alarak ne kadar önemsersen, o seni o kadar fazla acıtır. Unutmak, dalga geçmek her zaman seni mutlu yapamaz elbette, ama çok daha başka bir dünyada yaşamanıza yardımcı olabilir.

Şimdi, geriye baktığım zaman, hatalarımın ve eksiklerimin gölgesinde, geçen bir yılda bile ne kadar değiştiğimi hayal edemiyorum. Zaman, öylesine toz duman ederken bizi, değişmemek elde değilmiş bunu anladım.Hayatımıza her girip çıkan insanın bize kattıklarını ve götürdüklerini saymadım bile...

Şimdi sen de herkes gibisin olmak da varmış mesela, ya da bir gönüllü ile, sokak ortasında muhabbete girmek...Yalnız başına dolaşmak ve kaybolmak, aylak olmak, aylak olmak, aylak olmak...

Keşke her an bir kağıt kalemim olsa elimin altında. Düşünceler geldiğinde, bir ip gibi çekiversem onları. Böyle olunca, yani sonraya bırakınca, buğulanıyor her şey, tüm duygular, anın getirdikleri siliniyor..

Neler diyorum ben yahu?



Yorumlar

tutku dedi ki…
neler mi diyorsun?güzel şeyler söylüyorsun.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Walking through

Kesfedilmemis Element

No Screws Loose